Sunday, 4 March 2012

Guys : They full of tricky


kalau nama nye pun lelaki .. KEBANYAKAN bukan SEMUA kaki kencing .. pengalaman aku jumpa rakan-2 camnie ramai kemain~BEWARE LEKAKI CAMNI:
  1. MANIS MULUT
  2. KELAKAR
Hok ni bahaye sikit .. mereka-2 ni insan yang pandai amek hati perempuan .. in fact gurl memang suka lelaki yang ada sense of humor ..kn-2?? tokseyh nak tipu lerr ..

nak detect lelaki yang penuh tricky-2 ni mudah je ..cuma nampak xnampak je :

  1. kalau ada akaun facebook .. tak guna nama sendiri ..
  2. kalau ada relation dengan anda .. xnak display .. 
  3. kalau anda tag cinta2 dengan dia ..kompem2 dia remove tag
  4. kadang2 ada yang private-kan wall fB
  5. mungkin dia kenal ibu bapa kamu .. tp jangan percaya sangat
  6. alim depan parent anda . tetapi dibelakang??zzzZZ..
  7. kalau anda msg .. tp xreply ..katanya nk study ..//xde kredit
dan JANGAN sesekali dekati lelaki seperti ni:
  1. kaki pau ..topap,belanja makan,,etc....
  2. sekali dia kantoi curang .. n dia approach anda balik ..jangan dilayan ..FAKE belaka

p/s: cinta masa muda ..

4 comments:

sunflower said...
This comment has been removed by the author.
faten farzaah said...

emmm ,, curang ! bgus2 .. ramai sgt laa suke curang ! x fhm laa weii

Awan Busu said...

sabar-2 ..sebab tu saya nak buat entry ni ...biar ramai tahu camna nak detect lelaki menipu~

faten farzaah said...

hahah~~ bgus ler .. sbb saya tertipu .. :'(

Post a Comment